French Deutsch

Les Tilleuls


Italien
price category:: up to 30.-
Réservation Online Directe
022 344 59 .. <-Afficher No complet
2 av.des Tilleuls Genève Genève 1203 46.20567 6.13088
1203 Genève



167
Reviews


+ my restos Vote

grade (592 votes)7.80 /
10
cuisine 7.89
atmosphere: 7.61
Visites ce mois: 2624

Tags Add Tag



Opening hours

Lu Ma Me Je Ve Sa Di
Midi
Soir
167 comments | add a comment
2018 2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005
1-10 11-20 21-30 31-40

Philippe0988
Philippe0988
medal
18 medals
( 12 comments )
27-Dec-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
This remains my favorite restaurant in Geneva ... delicious and served very well!





n7k0
n7k0
medal
1 medals
( 1 comments )
21-Nov-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Very nice Italian restaurant. The food is delicious (and inexpensive) and prompt service. Small flat, we were placed in front of the entrance to the kitchen (very loud) while a good number of seats available were quieter. But we'll be back!




Montsé
Montsé
medal
39 medals
( 34 comments )
17-Nov-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Ich kehrte zum Mittagessen mit Freunden. Es war immer noch köstlich. Ich empfehle den Eintrag des Hauses für Meeresfrüchte und die traditionelle (serviert als Vorspeise oder Schale). Es ist sehr herzhaftes Gericht ... Und Pasta, ein echter Leckerbissen ... und schön serviert ... jeder ist ein Teil der Schlag mit einem "doggy-bag" ... Ich gehe sicher wieder!




post_tenebras
post_tenebras
medal
49 medals
( 40 comments )
16-Nov-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Die Lindens, eine freundliche italienische Pizzeria so viel: eine Karte reichlich (Pasta und Pizza üblichen Verlauf, sondern auch neue Geschmacksrichtungen, sowie Risotto - darunter ein Champagner, eine Spezialität des Hauses - und ein paar Fleischgerichte ). Verbleibende konservativ, ich für meinen Teil schmeckte ihr calzone die ausgezeichnet war. Mein Begleiter entschied sich für eine Pizza so besonders "Sandwich" mit Rafaelo, Salat und frischen Tomaten san - lecker! Alle Party gewaschen mit einem guten toskanischen Wein in halben Flaschen, eine nette kleine. Verdict ein sehr gutes italienisches Restaurant, das viele Freuden sind noch zu entdecken ... bei einer anderen Gelegenheit!




alfkiki
alfkiki
medal
11 medals
( 9 comments )
12-Nov-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Very nice restaurant, the kitchen is traditional but not lacking in taste. At the service, servers are present but not insisting that confers a certain calm''not that feeling is to eat up your freedoms.''




krakotte
krakotte
medal
48 medals
( 39 comments )
27-Oct-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Geneva is full of so many Italian restaurants of varying quality, that once we have our habits in one of them is reluctant to change ... But that's not counting on restaurants like the Lindens! It's nice to have some surprises where you least expect it! The pasta is delicious and affordable. And the service very friendly ... maybe I'll change my habits :-)




flowermiss
flowermiss
medal
9 medals
( 8 comments )
12-Oct-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
c limes became an institution




dzudzu1
dzudzu1
medalmedalmedal
495 medals
( 408 comments )
17-Sep-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Les Tilleuls à Genève.

On a voulu aller voir la plus belle terrasse de Genève, mais vu les conditions météorologiques, elle n'était pas utilisée. Alors on s'est installés à l'intérieur. C'est joliment décoré et sobrement éclairé. L'accueil est chaleureux avec une brigade de garçons stylés, jeunes, en grande tenue noire et sympathiques. Le temps de se boire un apéro et voilà qu'on est déjà servis. Que ceux qui ont critiqué la lenteur reviennent voir. Des tranches de veau à la sauce citronnée, des pâtes maison al dente avec une salade dont la sauce est malheureusement industrielle, c'était fort bon. Les desserts sont nombreux mais pas très originaux. La carte des vins est riche, sauf en Genevois, deux seules bouteilles, sauf erreur en rouge, mais c'était bon. Avec le café, le lemoncello est vraiment offert et c'est un plus. En résumé, un bel italien qui tient parole et nous y retournerons pour voir la terrasse fleurie. Bravo!

Il y a effectivement plusieurs sortes de vins genevois, mais comme il n'étaient pas sur la même page, nous ne les avons pas tous vus. (Errare humanum est) et le garçon ne nous a pas rendu attentifs suffisamment. la sauce à salade n'est pas industrielle comme indiquée par erreur aussi. (perseverare diabolicum). Peut-être n'y avons-nous pas porté suffisamment d'attention. Elle est faite dans la cuisine et le patron des Tilleuls m'en a même donné la recette personnellement. Alors lisez bien ces deux corrections svp et rendons à César ce qui est à César. Merci et désolé pour ce contre temps.




timber
timber
medal
45 medals
( 37 comments )
31-Aug-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
We took advantage of the terrace, which is very nice. I tried a four cheese pizza, the ingredients were top quality. Cooking pizza is a bit disappointing - they have a wood oven, but the pizzas must be cooked in a separate section of the wood oven, because they are not very crisp (and more wood stoves always leave a little to gird on the pizza, which was absent). Good pizza anyway. Competent service, nice and fast. A good tiramisu. Limoncello or grappa available. Price not too cheap, but as I always say, is Geneva.




rv
rv
medal
12 medals
( 9 comments )
23-Aug-10  Give a medal to this user! Bookmark and Share
Kitchen holds the road well, nothing special but we are not disappointed, the plates are served with generosity and limoncello or grappa are offered at the end of the meal. All this on a large terrace as calm pleasant (no car). A downside, however the service is often too slow (especially towards the end of the meal). When the terrace is full the servers are a bit outdated. Too bad but we return with pleasure.




Restaurateur Access

Not yet a member?
You had 2624 visits on this page since the beginning of this month.

Post your menu, specials of the week, pictures and more on your page.

Obtenez votre Rapport Mensuel Gratuit

Informartion

Restaurateur Subscription




Feedback Form